Termék részletek
Fagyipor TUTTI Csokoládé 96 g/cs
Tutti csokoládé fagyipor házi fagylalt készítéséhez. Egy tasakból 4x150 ml fagylalt készíthető, vagy egy átlagos fagyikanállal (ø50 mm) 12 gombóc.
Összetevők
cukor, zsírszegény kakaópor, dextróz, sovány TEJpor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes vanília aroma), sűrítőanyagok (guargumi, karragén).
Allergén információ
Lásd az összetevők között NAGYbetűvel kiemelve.
Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert és szulfitot feldolgozó üzemben készült.
Így készítsd el:
https://youtube.com/shorts/u22dTTI8ot0
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Elkészítési videó:
https://youtube.com/shorts/u22dTTI8ot0
Összetevők
cukor, zsírszegény kakaópor, dextróz, sovány TEJpor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes vanília aroma), sűrítőanyagok (guargumi, karragén).
Allergén információ
Lásd az összetevők között NAGYbetűvel kiemelve.
Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert és szulfitot feldolgozó üzemben készült.
Így készítsd el:
https://youtube.com/shorts/u22dTTI8ot0
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Elkészítési videó:
https://youtube.com/shorts/u22dTTI8ot0
-
Raktárkészlet VANA vásárlás után járó pontok 5 Ft