Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló
Termék részletek
Meggle Dekor habalap 1Liter
20C FOK FELETT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE KÜLDJÜK !!!
Növényi zsírt tartalmazó, édesített habalap – habokhoz és dekorációkhoz.
Tökéletes tortákra, igényes habos dekorációkhoz. Szintén nagyszerű választás torta vagy sütemény töltelékek készítéséhez, mivel kiválóan illik mindenféle alapanyaghoz és ízvilághoz.
A Meggle Creme Patisserie Decor felverés során akár a négyszeres térfogatát is elérheti, állagát és stabilitását tartósan megőrzi.
Laktóz- és tejfehérjementes termék.
Termékinformáció
Tárolás +4 °C és +20 °C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben (+2 °C és +8 °C közötti hőmérsékleten), és 5 napon belül fogyassza el.
Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6 °C és +8 °C közötti hőmérsékletre lehűteni.
Tökéletes választás torta- és süteménydekorációk készítéséhez.
Lehetőség van különböző aromák és alapanyagok hozzáadására még felverés előtt.
Felverhető kézi habverővel vagy robotgéppel. Használható habszifonnal is.
Robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverjük, ezután maximális sebességgel folytassuk addig, amíg el nem érjük a kívánt keménységet és állagot.
A felverésnél kérjük, vegye figyelembe a habverő tulajdonságait és a kívánt eredményt (mennyiség, keménység, stb).
Állagát és formáját kiválóan megtartja, ezen felül jól tűri a fagyasztást és kiengedést is, a hab nem törik össze kiovasztáskor.
Hagyományos habtejszínekkel együtt is felverhető, így finom és ízletes, különleges stabilitással rendelkező végeredményt kapunk.
Fagylalt és jégkrém készítéséhez is alkalmas.
Átlagos tépérték 100ml termékben Energia: 1324 kJ / 316 kcal
Zsír: 27 g
- amelyből telített zsírsavak 27 g
Szénhidrát: 19 g
- amelyből cukor 17 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,28 g
Növényi zsírt tartalmazó, édesített habalap – habokhoz és dekorációkhoz.
Tökéletes tortákra, igényes habos dekorációkhoz. Szintén nagyszerű választás torta vagy sütemény töltelékek készítéséhez, mivel kiválóan illik mindenféle alapanyaghoz és ízvilághoz.
A Meggle Creme Patisserie Decor felverés során akár a négyszeres térfogatát is elérheti, állagát és stabilitását tartósan megőrzi.
Laktóz- és tejfehérjementes termék.
Termékinformáció
Tárolás +4 °C és +20 °C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben (+2 °C és +8 °C közötti hőmérsékleten), és 5 napon belül fogyassza el.
Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6 °C és +8 °C közötti hőmérsékletre lehűteni.
Tökéletes választás torta- és süteménydekorációk készítéséhez.
Lehetőség van különböző aromák és alapanyagok hozzáadására még felverés előtt.
Felverhető kézi habverővel vagy robotgéppel. Használható habszifonnal is.
Robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverjük, ezután maximális sebességgel folytassuk addig, amíg el nem érjük a kívánt keménységet és állagot.
A felverésnél kérjük, vegye figyelembe a habverő tulajdonságait és a kívánt eredményt (mennyiség, keménység, stb).
Állagát és formáját kiválóan megtartja, ezen felül jól tűri a fagyasztást és kiengedést is, a hab nem törik össze kiovasztáskor.
Hagyományos habtejszínekkel együtt is felverhető, így finom és ízletes, különleges stabilitással rendelkező végeredményt kapunk.
Fagylalt és jégkrém készítéséhez is alkalmas.
Átlagos tépérték 100ml termékben Energia: 1324 kJ / 316 kcal
Zsír: 27 g
- amelyből telített zsírsavak 27 g
Szénhidrát: 19 g
- amelyből cukor 17 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,28 g
-
Raktárkészlet NINCSA vásárlás után járó pontok 20 Ft