Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló
Termék részletek
Fagyipor TUTTI Rágógumi 80 g/cs
Tutti rágógumi ízű fagyipor házi fagylalt készítéséhez. Egy tasakból 4x150 ml fagylalt készíthető, vagy egy átlagos fagyikanállal (ø50 mm) 12 gombóc.
Összetevők:
cukor, dextróz, sovány TEJpor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókuszolaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), étkezési sav (citromsav), sűrítőanyagok (guargumi, karragén), aroma, spirulina kék alga (Spirulina platensis) por.
Allergén információ
Lásd az összetevők között NAGYbetűvel kiemelve.
Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert puhatestűeket és szulfitot feldolgozó üzemben készült.
Felhasználási javaslat
Így készítsd el:
https://youtube.com/shorts/u22dTTI8ot0
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Összetevők:
cukor, dextróz, sovány TEJpor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókuszolaj, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor: kálium-foszfátok), étkezési sav (citromsav), sűrítőanyagok (guargumi, karragén), aroma, spirulina kék alga (Spirulina platensis) por.
Allergén információ
Lásd az összetevők között NAGYbetűvel kiemelve.
Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert puhatestűeket és szulfitot feldolgozó üzemben készült.
Felhasználási javaslat
Így készítsd el:
https://youtube.com/shorts/u22dTTI8ot0
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
-
Raktárkészlet VANA vásárlás után járó pontok 5 Ft