Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékajánló
Termék részletek
Meggle cukrászhab habalap 1liter
20C FOK FELETT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE KÜLDJÜK !!!
Növényi zsírt tartalmazó, édesített hab- és krémalap.
Ideális alternatívája a hagyományos habtejszínnek.
Tökéletes torta- és süteménytöltelékekhez, dekorációnak gyümölcssalátákra, pudingokhoz, fagylaltokhoz és jégkrémekhez.
A Meggle Creme Patisserie Cukrászhab felverés során akár a négyszeresére is felverhető, állagát tartósan megőrzi, miközben nem tartalmaz hozzáadott keményítő anyagokat.
Termékinformáció
Tárolás +4 °C és + 20 °C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben (+2 °C és +8 °C közötti hőmérsékleten), és 5 napon belül fogyassza el.
Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6 °C és +8 °C közötti hőmérsékletre lehűteni.
Felverhető kézi habverővel vagy robotgéppel. Használható habszifonnal is.
Robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverje, ezután maximális sebességgel folytatssa addig, amíg el nem éri a kívánt keménységet és állagot.
A felverésnél kérjük, vegye figyelembe a habverő tulajdonságait és a kívánt eredményt (mennyiség, keménység, stb).
Hagyományos habtejszínnel együtt is felverhető, így finom és ízletes, különleges stabilitással rendelkező végeredményt kapunk.
Fagylalt és jégkrém készítéséhez is alkalmas.
Átlagos tépérték 100ml termékben Energia: 1257 kJ / 300 kcal
Zsír: 28 g
- amelyből telített zsírsavak 27 g
Szénhidrát: 12 g
- amelyből cukor 12 g
Fehérje: 0,80 g
Só: 0,10 g
Növényi zsírt tartalmazó, édesített hab- és krémalap.
Ideális alternatívája a hagyományos habtejszínnek.
Tökéletes torta- és süteménytöltelékekhez, dekorációnak gyümölcssalátákra, pudingokhoz, fagylaltokhoz és jégkrémekhez.
A Meggle Creme Patisserie Cukrászhab felverés során akár a négyszeresére is felverhető, állagát tartósan megőrzi, miközben nem tartalmaz hozzáadott keményítő anyagokat.
Termékinformáció
Tárolás +4 °C és + 20 °C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben (+2 °C és +8 °C közötti hőmérsékleten), és 5 napon belül fogyassza el.
Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6 °C és +8 °C közötti hőmérsékletre lehűteni.
Felverhető kézi habverővel vagy robotgéppel. Használható habszifonnal is.
Robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverje, ezután maximális sebességgel folytatssa addig, amíg el nem éri a kívánt keménységet és állagot.
A felverésnél kérjük, vegye figyelembe a habverő tulajdonságait és a kívánt eredményt (mennyiség, keménység, stb).
Hagyományos habtejszínnel együtt is felverhető, így finom és ízletes, különleges stabilitással rendelkező végeredményt kapunk.
Fagylalt és jégkrém készítéséhez is alkalmas.
Átlagos tépérték 100ml termékben Energia: 1257 kJ / 300 kcal
Zsír: 28 g
- amelyből telített zsírsavak 27 g
Szénhidrát: 12 g
- amelyből cukor 12 g
Fehérje: 0,80 g
Só: 0,10 g
-
Raktárkészlet VANA vásárlás után járó pontok 18 Ft