Fizetési megoldás
Termékajánló
Curászkellékek , tortadekorációk , alapanyagok széles választéka Gyors házhozszállítás , kedvező ár. Süss velem finomat.

Tanusítvány

Termék részletek


Habzsák tartó állvány

Raktárkészlet: VAN
Habzsák tartó állvány
1 900 Ft
Habzsák Tartó Állvány - Praktikus Eszköz a Cukrászkedvencekhez

A Cukrászkellék.hu-n kapható habzsák tartó állvány az ideális segítőtárs minden otthoni és professzionális cukrász számára. Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi a habzsák könnyű és kényelmes tárolását, valamint az egyszerű és hatékony használatát az édes sütemények, torták és dekorációk elkészítése során.
Főbb Jellemzők:

Stabil Tárolás: Az állvány stabil alapot biztosít a habzsák számára, így nem kell aggódnia az esetleges borulás miatt.

Tiszta Munkaterület: A habzsák tartó állvány segítségével tiszta és rendezett marad a munkaterület, ami könnyebbé teszi a cukrászkedvencek elkészítését.

Áttekinthetőség: A habzsákokat egymás mellett vagy egymásra helyezve tárolhatja az állványon, így könnyen megtalálja az Ön számára szükséges méretet és töltőanyagot.

Univerzális Méretek: Az állvány alkalmas különböző méretű habzsákok tárolására és használatára, így rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Használati Tippek:

Habzsákok Tárolása: Helyezze a habzsákokat az állványra, hogy könnyen hozzáférjen azokhoz a munka során.

Tisztítás: Az állvány könnyen tisztítható, így mindig tartsa azt tisztán és rendezetten a legjobb eredmények eléréséhez.

Munka Során: Használja az állványt a habzsák stabil és kényelmes tárolásához, miközben díszíti vagy tölti az édességeket.

Miért Válassza a Habzsák Tartó Állványt a Cukrászkellék.hu-ról?

A Habzsák Tartó Állvány a cukrászkedvencek elkészítésének során nélkülözhetetlen eszköz, amely praktikussá teszi a habzsákok tárolását és használatát. A Cukrászkellék.hu kínálata biztosítja, hogy minőségi és megbízható eszközökhöz juthasson, amelyek segítségével profi szintű édességeket alkothat.

Válassza a Cukrászkellék.hu-t, és tegye még könnyebbé a cukrászkedvencek elkészítését a Habzsák Tartó Állvánnyal!
 • Várható kiszállítás
  2024.04.25
  Raktárkészlet
  VAN
  A vásárlás után járó pontok
  19 Ft